Ontmoeten

Achterveld actief ontmoet eklaar

Samen maken we onze wijk achterveld ijsselstein nog leuker, door elkaar te ontmoeten, samen aan de slag te zijn of gezellige activiteiten te organiseren.

Tal van bewoners ontmoeten elkaar al op de wijktuin, de kinderboerderij en bij Xperience en je kunt daar terecht bij verschillende activiteiten. Je kunt je er aansluiten als gast of als vrijwilliger.

 

Wil je als vrijwilliger graag aansluiten bij onze bestaande activiteiten? Meld je dan vrijblijvend aan.
Ben je iemand die graag een nieuwe activiteit wil in onze wijk? Denk bijvoorbeeld aan een creatieve workshop, een muziekuitvoering of een sportactiviteit. We denken graag met je mee. Stuur je mail aan info@achterveldactief.com.


Als je enthousiast bent en wilt deelnemen aan Achterveld Actief, stuur dan een e-mail naar info@achterveldactief.com.

Samen kunnen we onze wijk levendiger en bruisender maken!

Laten we samen nieuwe avonturen beginnen en onze wijk nog geweldiger maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Achterveld Actief!

Kinderboerderij ’t Eiterse Hofje

Middenin Park Achterveld bevindt zich de kinderboerderij. Je vindt er allerlei dieren: ganzen, geiten, varkens, kalkoenen en nog veel meer. Kom het zelf ontdekken en leer spelenderwijs over allerlei boerderijdieren.Wijktuin Achterveld & Groenvliet

De Wijktuin is een groene oase in de wijk Achterveld-Groenvliet, die onderhouden wordt door vrijwilligers van Stichting Pulse. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die graag buiten is en van tuinieren houdt.

Wij Koken

Bij WijKoken koken enthousiaste vrijwilligers voor iedereen uit IJsselstein die wil komen eten in Wijktuin Achterveld&Groenvliet.
Mee-eten kan al voor een kleine bijdrage. 

 


Xperience

In het buurthuis in onze wijk vinden tal van activiteiten plaats voor jong en oud.