Duurzame huizenroute

Duurzame Huizen route

Duurzame huizen route
Locatie: Achterveld
Datum:  Zaterdag ochtend 4 November 2023

Op zaterdag ochtend 4 november stellen verschillende bewoners in de wijk Achterveld in IJsselstein hun huis open voor mensen die geïnspireerd willen worden om hun eigen huis te verduurzamen. Wil je zien hoe een warmtepomp eruitziet, wil je van gedachten wisselen met een eigenaar over de maatregelen die hij of zij voor zijn huis genomen heeft of wil je op nieuwe ideeën komen om je huis te verduurzamen, dan kun je op 4 november bij verschillende eigenaren langsgaan. Als je je aanmeldt krijg je alle informatie. Je kunt je aanmelden via door op de knopcontactte klikken op deze website. Dan krijg je persoonlijk informatie hoe we het in IJsselstein organiseren. Je hebt de keus uit ongeveer 6 woningen en voor 4 november geven we aan de belangstellenden door wat er in welk huis te zien is. Dan kun je zelf de keus maken welke huizen je wilt gaan bezoeken.

Je kunt ook op de site van de Duurzame Huizen Route van de landelijke organisatie ,Home - Duurzame Huizen Route, zien welke huizen in IJsselstein meedoen en dan op eigen gelegenheid die huizen bezoeken.

Achterveld Actief organiseert deze duurzame huizenroute in IJsselstein samen met de landelijke organisatie en samen met de gemeente IJsselstein en de Gamma IJsselstein. Wij denken dat zo’n 6 eigenaren hun huizen openstellen voor nieuwsgierigen.

Voor degenen die zich aanmelden via de website AchterveldActief.com organiseren we een gezamenlijk begin om 10:00 uur in het huis van één van de leden van AchterveldActief met Energie. Zij en haar man ontvangen jullie dan met thee en koffie en vertellen en laten zien wat zij in hun huis gedaan hebben.

 Daarna kan eenieder al dan niet op eigen gelegenheid de andere huizen bezoeken. Aan het eind kan eenieder nog bij de Gamma langsgaan, want daar is speciaal voor deze dag een deskundig iemand om u te woord te staan. Hij is daar niet om te verkopen, maar hij is daar om u uit te leggen wat u zoal kunt doen hoe huis te verduurzamen.


Denk je dat wat jij in jouw huis gedaan hebt de moeite waard kan zijn voor anderen, neem dan ook gerust contact op de websitewww.acterveldactief.com. In overleg bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn.

unsplash