Voordeurbrigade

Voordeurbrigade

Eerstvolgende voordeur brigade is op:

Zaterdag 13 januari,
Tijd: Tussen 10:00 en 13:00

locatie :  IJsselstein Achterveld

Gratis tochtstrippen en brievenbusborstels door de Voordeurbrigade Achterveld

 

Op zaterdag 13 januari komt de Voordeurbrigade van Achterveld Actief weer in actie, na het doorslaand succes in oktober vorig jaar! De Voordeurbrigade bestaat uit 8 tot 10 vrijwilligers, die samen met medewerkers van de Gamma uit IJsselstein bij IJsselsteiners in de wijk Achterveld de voordeur beter isoleren met brievenbusborstels en tochtstrippen. Ook verwijderen zij versleten tochtstrippen en laten ze zien hoe de nieuwe tochtstrippen worden bevestigd: zo kunt u daarna thuis zelf aan de slag!


Wat kost het? Niets! Enkel een klein half uurtje om twee vrijwilligers te ontvangen. Terwijl de ene vrijwilliger de materialen bevestigt, is de andere vrijwilliger beschikbaar om mee te denken over vervolgstappen: kleine en/of grote energiebesparingsmaatregelen, vragen over warmtepompen of zonnepanelen of vragen over de financiering daarvan.


Onze vrijwilligers gaan graag in gesprek, geven tips

of verwijzen door naar deskundigen.

Wil jij ook aan de slag met het verduurzamen van jouw woning? Wil jij ook jouw energierekening naar beneden brengen? Meld je dan snel aan voor de Voordeurbrigade door jouw contact- en adresgegevens te mailen. Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak!


Praktische informatie

zaterdag 13 januari

Afspraak met tweetal vrijwilligers

Kosten: gratis

Voor alle bewoners uit Achterveld IJsselstein


Na aanmelding nemen wij contact op voor het maken van een afspraak op zaterdag 13 januari
Mail je aanmelding of vragen vul het formulier in als je hier op klikt of mail naar achterveldactief@gmail.com.

Achtervelders die willen helpen met deze actie kunnen hier hun gegevens doorgeven. Wij nemen dan snel contact met je op en bespreken wat Je zou kunnen en willen doen. Hoe meer mensen willen helpen hoe meer mensen geholpen kunnen worden met hun voordeur.

unsplash